Victimele copilului criminal din Bucium au fost conduse pe ultimul drum

Victimele copilului criminal din Bucium au fost conduse pe ultimul drum

Silviu Cătălin, alături de mama lui, Luminiţa

Mama şi bunica lui Silviu Cătălin T. (17 ani) au fost îngropate astăzi la Cimitirul "Sf. Vasile" din Iaşi. Copilul, care suferea de schizofrenie, le-a ucis pe cele două femei pe 4 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luminiţa T. (48 de ani) şi Maria I. (68 de ani) au fost conduse astăzi pe ultimul drum de familie şi prieteni. Înmormântarea a avut loc la ora 13.00 la Cimitirul "Sf. Vasile", la aceasta fiind prezent şi Ilie T., tatăl copilului cercetat pentru dublul asasinat.

La începutul săptămânii trecute Silviu T. şi-a sugrumat mama  şi bunica în locuinţa din cartierul Bucium. Tânărul le-a înjunghiat apoi pe femei, iar pe cea care i-a dat viaţă a dus-o în baia de la parterul casei şi a spălat-o.

Citiţi şi:

Declaraţie-şoc a criminalului minor din Bucium: „Sunt un monstru!"

FOTO Băiatul de 17 ani care şi-a ucis mama şi bunica este olimpic la română şi latină UPDATE

Adolescentul i-a povestit ce a făcut unui vecin. Silviu T. este internat acum la Spitalul de Psihiatrie Socola, unde joi va fi supus unei expertise psihiatrice. Dacă se va constata că în momentul săvârşirii crimei nu a avut discernământ va ajunge la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Grajduri.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările