Victimele accidentului petrecut în judeţul Braşov sunt din Iaşi. Autocarul ducea copii de la Colegiul de Artă şi de la Palatul Copiilor din Iaşi la un festival

Victimele accidentului petrecut în judeţul Braşov sunt din Iaşi. Autocarul ducea copii de la Colegiul de Artă şi de la Palatul Copiilor din Iaşi la un festival

Autocarul cu copii din Iaşi s-a răsturnat în judeţul Braşov

Victimele din autocarul care s-a răsturnat în judeţul Braşov sunt din Iaşi. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, victimele sunt copii de la o şcoală din Iaşi care plecaseră la un festival din Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele aproximativ 30 de victime din autocarul care sa răsturnat în localitatea Perşani, între Braşov şi Făgăraş, sunt din Iaşi.

Conform primelor informaţii furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, autocarul transporta copii, elevi ai Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă” din Iaşi şi de la Palatul Copiilor din Iaşi, la un festival din Braşov.

„Chiar acum adunam informaţiile. Am aflat că sunt copii plecaţi la un festival la Braşov. Sunt copii de la Colegiul de Artă «Octav Băncilă» şi de la Palatul copiilor din Iaşi”, a declarat pentru „Ziarul de Iaşi” Camelia Gavrilă, inspector general şcolar Iaşi.

Potrivit unor surse, dintre copiii care urmau să participe la festival, opt erau înscrişi la Colegiul de Artă, unul dintre ei fiind în clasa a VII, ceilalţi în clasa a IX-a. Ceilalţi minori ar fi înscrişi la alte şcoli din municipiu.

De asemenea, atât şoferul, cât şi firma care deţinea autocarul sunt din Iaşi. Potrivit unor surse, reprezentanţii poliţiei Iaşi s-au deplasat la sediul firmei de transport din Iaşi pentru a efectua cercetări.

În judeţul Braşov a fost activat codul roşu de intervenţie, după ce un autocar în care se aflau aproximativ 30 de pasageri s-a răsturnat, patru pasageri murind şi mai multe fiind rănite. Opt maşini de acordare a primului ajutor şi două maşini de descarcerare au fost trimise la accidentul care a avut loc pe DN1, în localitatea Perşani, între Braşov şi Făgăraş.

 

 


 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: