Viaţa de huzur a doi iubiţi din Iaşi care au furat 33.000 de euro de la bunici. Câţi bani au mai găsit poliţiştii la descinderi

Viaţa de huzur a doi iubiţi din Iaşi care au furat 33.000 de euro de la bunici. Câţi bani au mai găsit poliţiştii la descinderi

Andreea V. a fost prinsă însă a scăpat de cătuşe

O tânără de 18 ani din municipiul Iaşi este cercetată pentru furt calificat după ce, alături de iubit, a furat 33.000 de euro de la bunicii. În câteva zile, cei doi tineri au cheltuit în jur de 13.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adolescenta a fost săltată de Poliţie acum două zile şi în cursul zilei de joi, 13 decembrie, a fost prezentantă Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Procurorii au decis ca Andreea V. să fie cercetată sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Tânăra este acuzată de furt calificat, alături de ea mai fiind vizat şi iubitul, Petru V. (23 de ani), care nu a fost încă identificat de către poliţişti. Acesta e dispărut de acasă de câteva zile, existând suspiciunea că o parte din banii furaţi au ajuns la el.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au precizat că fapta a fost comisă în noaptea de 7 spre 8 decembrie, atunci când de la un imobil al bunicilor fetei, din Miroslava, a fost furată suma de 33.000 de euro.

 Bătrânii aveau banii după ce au vândut un teren, fapt ştiut de adolescentă, care a mers „la pont” în seara furtului.

Câteva zile, cei doi tineri au trăit pe picior mare. Şi-au făcut cadouri scumpe, au mers în cazinouri şi au reuşit, astfel, să cheltuiască o parte importantă din banii furaţi. Oamenii legii au mai recuperat în jur de 20.000 de euro atunci când şi-au dat seama cine sunt făptaşii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: