Veronica, studenta moartă în accidentul cumplit din Spania, a fost condusă pe ultimul drum

Veronica, studenta moartă în accidentul cumplit din Spania, a fost condusă pe ultimul drum

Veronica a decedat într-un accident de autocar

Veronica M., studenta de 23 de ani, care şi-a pierdut viaţa în accidentul de autocar de duminica trecută din Spania a fost înmormântată în cimitirul din comuna natală. Sute de cunoscuţi alături de familia îndurerată au condus-o pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoţi

Ştiri pe aceeaşi temă

Veronica M., fiica preotului din comuna ieşeană Popeşti, a fost înmormântată duminică. Sute de oameni, rude, cunoscuţi, prieteni, vecini au condus-o pe ultimul drum. Drumul de la biserică către cimitir a fost pavat cu flori şi cu poze cu Veronica. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoţi. 
 
Studentă a Facultăţii de Geografie şi Geologie a Universităţii ‘’Alexandru Ioan Cuza’’ din Iaşi, tânăra avea numai 23 de ani. A murit în urmă cu o săptămână pe autostrada A7 din Spania, accident în care şi-au mai pierdut viaţa alte 14 tinere. 
 
Duminică, 20 martie, tânăra se afla într-un autocar cu 60 de studente din mai multe ţări care beneficiau de o bursă Erasmus în Spania şi care fuseseră să vadă Festivalul „Las Fallas” din Valencia. La kilometrul 333 de pe autostrada A7, şoferul ar fi adormit şi astfel autocarul s-a răsturnat, 14 tinere pierzându-şi viaţa. Alte 43 de au fost rănite şi se află în spitalele din regiunea Tarragona. 
 
Veronica obţinuse o bursă Erasmus la Universitatea din Barcelona şi studia aici din luna februarie. 
 
Vă mai recomandăm:
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările