UTILITAR! Puteţi ridica banii pentru alegeri şi în acest weekend

UTILITAR! Puteţi ridica banii pentru alegeri şi în acest weekend

Referendum 2012

Cei care au fost preşedinţi, locţiitori sau membri în secţiile de vot din municipiul Iaşi vor putea să-şi ridice banii pentru zilele în care muncit la derularea procesului electoral şi în acest sfârşit de săptămână.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şase ghişee vor fi deschise sâmbătă şi duminocă pentru ca cei care au făcut parte din birourile înfiinţate în secţiile de votare să-şi poată reidica banii. Astfel, sâmbătă, între orele 8.00-14.00, şi duminică, de la 8.00 la 12.00, vor fi deschise ghişeele Direcţiei de Finanţe Publice Locale.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2012. Doctorul Ciuhodaru pe locul doi la Primăria Iaşi. Nichita scade câteva procente

La nivelul judeţului Iaşi au existat, la alegerile locale din 10 iunie 2012, 708 secţii de vot din care 236 au funcţioant în muncipiul Iaşi. Fiecare primărie din judeţ va asigura fondurile pentru plata membrilor şi şefilor de secţii, care au asigurat derularea scrutinului de duminică.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2012 Cum arată noua hartă politică a judeţului Iaşi

Fiecare preşedinte şi locţiilor de preşedinte va primi câte 85 de lei, impozabil, timp de cinci zile, dar şi 10 lei pentru diurna pentru ziua alegerilor. Totodată, membrii vor fi remuneraţi cu câte 85 de lei, impozabili, timp de trei zile plus diurna de 10 lei.

Rezultate alegeri locale 2012. Vezi câţi ieşeni au ieşit la vot până la ora 21.00 FOTO

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea mai multe despre isprăvile Cordunenilor!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările