Un tânăr din Iaşi şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook fiind găsit prea târziu de Poliţie. „Nu am reuşit să renunţ la diavol. Jocurile m-au dus aici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 27 de ani din Iaşi s-a spânzurat cu un cordon de fereastră după ce, în prealabil, şi-a anunţat decizia prin intermediul contului său de Facebook. Un prieten a sunat la 112, însă poliţiştii au ajuns la faţa locului prea târziu, tânărul fiind decedat.

Tânărul Marian Chiraşcu lucra la o frizerie din oraş şi, potrivit postărilor de pe pagina sa de Facebook, era foarte apreciat de clienţi. Vineri seară, tânărul de 27 de ani a postat un mesaj pe Facebook, în care şi-a anunţat sinuciderea, invocând problemele pe care le-ar fi avut cu jocurile de noroc.  

“Acestea îmi sunt ultimele cuvinte. Ştiu că doare, am fost prost nu am reuşit să renunţ la diavol. Jocurile m-au dus aici, mă voi duce alături de fratele meu. ADIO”, a postat Marian Chiraşcu pe Facebook. 

La scurt timp după postarea acestui mesaj, un prieten de-al său a sunat la 112. Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, Marian a fost găsit de agenţi spânzurat cu un cordon de fereastră. 

image

“În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Urmează să fie efectuată necropsia pentru a se stabili cauza decesului. Cercetările continuă”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Tragedia este amplificată de faptul că, în urmă cu câteva zile, fratele victimei se sinucisese în mod identic în Anglia. Primele informaţii arată că Marian împrumutase o sumă uriaşă de bani de la patronul său pentru a-şi putea repatria fratele. Ar fi avut nevoie de aproximativ 5.000 de euro şi ar fi decis să înmulţească la păcănele suma împrumutată. Din nefericire pentru el, a pierdut toţi banii.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite