Un tânăr din Iaşi a rămas mutilat după ce o bombă în care a bătut cu băţul i-a explodat în faţă

Un tânăr din Iaşi a rămas mutilat după ce o bombă în care a bătut cu băţul i-a explodat în faţă

Tânărula primit îngrijiri medicale la faţa locului FOTO Ziarul de Iaşi

Un tânăr de 18 ani din judeţul Iaşi a rămas fără degetele de la o mână după ce a mutat un proiectil găsit pe un câmp şi l-a lovit cu un băţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iaşi, medicii urmând să intervină chirurgical în momentul redactării acestei ştiri.

Pe lângă degetele de la mâna stângă, ciopârţite în urma exploziei, băiatul a fost lovit de schije la nivelul abdomenului sau feţei. Starea sa, spun medicii, este foarte gravă.

 „Pacientul este stabil, în spital la noi, au loc investigaţii. Are amputate toate degetele de la mâna stângă şi maim ulte plăgi produse de schije la nivelul feţei, a toracelui, abdomenului şi membrelor superioare. Mai rămâne internat şi cel mai probabil va fi operat astăzi la secţia de Chirurgie Plastică“, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD, pentru Mediafax.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost sesizaţi prin 112 de incident, la faţa locului ajungând mai mulţi poliţişti pentru investigaţii.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului nu l-au găsit într-o tare foarte bună, au venit cei de la SMURD întâi şi apoi au ajuns şi colegii mei. Au constatat că cele sesizate la 112 se confirmă, iar acum facem verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat facem şi o expertiză pentru a vedea împrejurările evenimentului, urmând a se dispune măsuri“, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările