Un tânăr de 22 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu un Mercedes din cauza vitezei. Un alt bărbat a fost rănit grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Ziarul de Iaşi
FOTO Ziarul de Iaşi

Un bărbat de 22 de ani originar din judeţul Galaţi a murit în cursul nopţii de 15 spre 16 mai, în judeţul Iaşi, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Tragedia a avut loc puţin după miezul nopţii, pe un drum judeţean din apropiere de localitatea ieşeană Scânteia. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, şoferul circula cu un Mercedes înspre Iaşi, în condiţii de vizibilitate redusă şi pe carosabil umed.

Într-o curbă, din cauza vitezei necorespunzătoare, conducătorul auto a pierdut controlul maşinii, care s-a răsturnat. Impactul cu solul a fost violent, tânărul de 22 de ani murind pe loc, în ciuda manevrele de resuscitare efectuate ulterior de medici.

Echipajele medicale care au ajuns la faţa locului au mai preluat un tânăr de 22 de ani, care se afla pe bancheta din dreapta şi care a fost diagnosticat cu fracturi la coloană şi transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei din Iaşi. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite