Un tânăr de 18 ani din Iaşi a fost găsit în comă profundă. A vrut să se sinucidă din cauza unei decepţii în dragoste

Un tânăr de 18 ani din Iaşi a fost găsit în comă profundă. A vrut să se sinucidă din cauza unei decepţii în dragoste

FOTO doc.ro

Tânărul le-a declarat medicilor că a vrut să-şi pună capăt zilelor din cauza unei decepţii în dragoste. Într-o singură zi, în judeţul Iaşi s-au înregistrat mai multe tentative de suicid.

Duminică, 21 februarie, un tânăr în vârstă de 18 ani din localitatea ieşeană Budăi a fost găsit în comă profundă.  Băiatul a fost transportat de urgenţă la UPU Iaşi.
 
„În cursul nopţii trecute (n. red. - duminică, 21 februarie) a fost găsit un tânăr în vârstă de 18 ani de către un echipaj SMURD. Acesta se afla în comă profundă cu o sticlă cu vin consumată lângă el. Emana puternic a halenă etanolică”, a spus prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic coordonator UPU SMURD Iaşi.
 
După ce a fost detubat, tânărul le-a declarat medicilor că a vrut să-şi pună capăt zilelor din cauza unei decepţii în dragoste.  
 
„A fost intubat de către echipajul cu medic SMURD ajuns la faţa locului. După o perfuzie a fost detubat în Unitatea Primire Urgente Iaşi din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi. Băiatul din localitatea Budăi a declarat că a vrut să se sinucidă după o decepţie în dragoste. Ulterior a fot dirijat la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi. Este stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator”, a adăugat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic coordonator UPU SMURD Iaşi. 
 

O singură zi, mai multe tentative de suicid

În cursul zilei de duminică, 21 februarie, la nivelul judeţului Iaşi s-au înregistrat mai multe tentative de sinucidere. 
 
Potrivit reprezentanţilor UPU SMURD Iaşi, un tânăr în vârstă de 27 de ani a vrut să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 2 al unui imobil. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.
 
În aceeaşi zi, în localitatea Dancu din judeţul Iaşi un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit spânzurat în propria locuinţă. Pentru el, medicii nu au mai putut face nimic. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările