Un student din Iaşi îşi ameninţă profesorul cu moartea: „Îţi tai capul cu acest cuţit de cinci kile!“

Un student din Iaşi îşi ameninţă profesorul cu moartea: „Îţi tai capul cu acest cuţit de cinci kile!“

Studentul care a preferat ameninţări cu moartea la adresa profesorului FOTO bzi.ro

Un student s-a filmat în timp ce-l ameninţă cu moartea, după un examen, pe un profesor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Imediat după apariţia înregistrării, a fost propusă exmatricularea studentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un student de la Facultatea de Informatică a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi s-a filmat în timp ce ţinea un cuţit în mână şi îşi ameninţa unul dintre profesori. Tânărul spune că este „nedreptăţit” şi îl îndeamnă pe profesor să „aibă grijă cum se uită pe temele alea”. Filmarea a ajuns şi pe masa poliţiştilor şi a fost deschisă o anchetă, relatează Bună Ziua Iaşi.
 
„Sunt un student nedreptăţit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îţi tai capul, cu acest cuţit de cinci kile! Ai grijă cum te uiţi pe temele alea! Ştii cum îţi taie capul acest obiect?!”, a spus studentul în filmare. 
 
Reporterii Cotidianului „Bună Ziua Iaşi” (BZI) i-au prezentat filmarea profesorului ameninţat cu moartea, drd. Abel-Albert Policiuc, care a rămas consternat de cele văzute. Acesta spune că nu îşi aminteşte să fi avut conflicte sau nemulţumiri legat de modul în care i-a evaluat pe studenţi la cursuri.
 
„Din filmare, probabil că acesta este un fost student de-al meu. Voi analiza situaţia, pentru a stabili cum voi proceda. Din ce-mi amintesc, nu am avut conflicte sau nemulţumiri venite din partea studenţilor mei”, a spus drd. Abel-Albert Policiuc, care face parte din personalul didactic asociat al Facultăţii de Informatică din Iaşi.
 
După apariţia în spaţiul public a înregistrării, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a demarat o anchetă internă.
 
„Este vorba despre un student al Facultăţii de Informatică, din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”. Este o anchetă în derulare. Studentul a spus că a făcut acest film ca o glumă şi pentru distracţie. Filmarea a trimis-o la câţiva colegi… Unul dintre ei a trimis filmul pe mai multe grupuri ale unor reţele de socializare, inclusiv grupuri interne ale studenţilor de la Facultatea de Informatică. Mai departe, conducerea de la Facultatea de informatică va cerceta cazul. De asemenea, urmează ca, în Consiliul de Administraţie, să se decidă exmatricularea sa. Profesorul ameninţat, care este acum la Suceava, a fost informat de caz şi urmează să decidă dacă va face plângere penală. Nu se poate tolera aşa ceva! Tânărul şi-a cerut scuze public şi a spus că a fost doar o glumă, însă nu este de tolerat aşa ceva!”, au transmis sursele reporterilor „BZI” din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, din Iaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: