Un şofer de la compania de transport public din Iaşi a lipit pe autobuz afişe antivaccinare. Ce riscă acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuz

Şoferul se pare că ar fi fost avertizat iniţial să scoată afişele din bord, s-a conformat, iar a doua zi le-a pus din nou, imediat după ce a plecat din garaj.

Un şofer de autobuz din Iaşi riscă să rămână fără locul de muncă, după ce a lipit pe mijlocul de transport afişe antivaccinare, iar şefii au aflat acest lucru, rugându-l să le îndepărteze imediat. Se pare că şoferul a circulat cu respectivele afişe timp de câteva ore, fiind apoi avertizat pentru a le elimina, iar a doua zi a plecat fără mesaje în bord din garaj, adăugându-le, cel mai probabil, pe traseu.

După ce a fost obligat să dea jos mesajele din nou din bord, şoferul le-a postat pe propria reţea de socializare, unde în doar câteva ore a strâns peste 700 de distribuiri. 

Pe cele două foi puse de şofer în bord scrie „Copiii noştri nu-s cobaii voştri”, respectiv „Nu vă vaccinaţi, o să regretaţi”.

Membrii comisiei Companiei de Transport Public Iaşi se vor întruni vineri, 17 septembrie, pentru a lua o decizie finală în ceea ce îl priveşte pe şoferul în vârstă de 42 de ani, care este angajat CTP de circa doi ani.

Conform informaţiilor oferite de către reprezentanţii Companiei de Transport, ieşeanul riscă un avertisment, dar sancţiunile ar putea ajunge chiar până la desfacerea contractului de muncă, mai ales având în vedere faptul că ar fi fost avertizat, iar a doua zi a repus mesajele în bordul autobuzului. În regulamentul de ordine interioară al companiei este specificat faptul că orice tip de afişaj este interzis, dacă nu este aprobat de către conducere.

Vom reveni cu amănunte. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

SURSE Incident grav la telecabina din Buşteni, ţinut secret. O stâncă dislocată de urs din peretele muntelui a căzut pe cablu. Oamenii, coborâţi de urgenţă

Certificatul verde, obligatoriu pentru accesul la diverse evenimente şi activităţi economice în localităţile cu incidenţă de peste 3 la mie a cazurilor de COVID-19

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite