Un poliţist din Iaşi a tăiat funia cu care un bărbat tocmai se spânzurase. Cum a fost readus la viaţă sinucigaşul

Un poliţist din Iaşi a tăiat funia cu care un bărbat tocmai se
spânzurase. Cum a fost readus la viaţă sinucigaşul

Andrei Vatră a fost felicitat de şefii săi

Şeful Postului de Poliţie Andrieşeni, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a salvat de la moarte un bărbat care a încercat să se sinucidă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 30 iulie, agent principal de poliţie Andrei Vatră a primit un apel prin 112, fiind sesizat că între doi soţi a izbucnit un scandal din cauza geloziei bărbatului. 

Ajuns la faţa locului, poliţistul a fost informat de femeie că soţul a plecat spre grădina din spatele casei.

Poliţistul a mers la locul indicat şi a găsit bărbatul inconştient, spânzurat de un copac. „În vederea acordării primului ajutor, Şeful de Post a tăiat imediat funia cu care era legat de creanga unui copac şi întrucât bărbatul nu prezenta semne vitale, a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare timp de câteva minute, în urma cărora victima şi-a revenit şi a prezentat din nou semne vitale”

La faţa locului ajuns şi un elicopter SMURD, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital, în vederea acordării ingrijirilor medicale de specialitate.

Andrei Vatră este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia 2013. În perioada 2013 şi-a desfăşurat activitatea la Postul de Poliţie Vlădeni, iar de un an este Şeful Postului de Poliţie Andrieşeni.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: