Un poliţist din Iaşi a înscenat un apel la 112 pentru a-şi cere iubita în căsătorie. Cei doi erau în timpul serviciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţista a fost cerută în căsătorie de un coleg de la SAS FOTO Atenţie Poliţia Iaşi
Poliţista a fost cerută în căsătorie de un coleg de la SAS FOTO Atenţie Poliţia Iaşi

Un agent de Poliţie din judeţul Iaşi şi-a cerut iubita în căsătorie după ce a păcălit-o că ar fi chemată la o intervenţie specifică serviciului. La „faţa locului”, tânăra, la rândul ei poliţistă, a fost întâmpinată cu un mesaj de dragoste şi cu un buchet mare de trandafiri.

La scenele romantice puse la cale de un poliţist de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au participat mai mulţi poliţişti. Aceştia sunt colegi cu tânărul care a decis să-şi ceară în căsătorie iubita în mod inedit. 

Fata care a fost cerută în căsătorie lucrează şi ea în Poliţie, în cadrul Secţiei 6 din Iaşi. Scena romantică a fost făcută publică prin intermediul unor pagini de Facebook dedicate poliţiştilor.

„A fost chemată la «intervenţia» vieţii ei. O poliţistă din Iaşi a fost solicitată la o intervenţie 112 în plin centrul Iaşiului. Ce nu ştia ea era faptul că iubitul ei, tot poliţist, i-a pregătit o surpriză de proporţii, i-a cerut mâna în cel mai original mod. A spus «da» pe loc. Nici nu avea cum să spună altceva la ce complici a avut iubitul ei. Felicitările mele şi casă de piatră!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook ”Poliţiştii au umor”.

cerere in casatorie politisti

La câteva ore după ce imagini de la locul cererii în căsătorie au fost făcute publice, paginile de Facebook care publicaseră pozele au decis ştergerea lor. 

Imaginile, şterse de pe Facebook 

Administratorii paginii de Facebook ”Poliţiştii au umor” au explicat că au şters postarea la solicitarea poliţiştului de la SAS care şi-a cerut iubita în căsătorie. Aceştia au invocat o serie de reacţii negative care au apărut la imaginile cu cererea în căsătorie, printre acestea enumărând reproşul că s-ar fi sunat la 112 în interes personal.





Se pare că nu suntem pregătiţi ca naţie să vedem aşa ceva. Ne place când vedem la alţii, dar dacă vedem la noi începem şi înjurăm. Sau aruncăm cu noroi. Să ştiţi că în alte ţări se întâmplă frecvent asta şi nimeni nu aruncă cu mizerii în spatiul online. Ne place când vedem că politiştii dansează în uniformă, dar nu la noi. Ne place când vedem poliţişti care încing o miuţă în timpul programului, dar nu la noi. Orice e frumos, la alţii, dar când ai noştri fac asta, devenim nişte ipocriţi mâncaţi de ură şi venin. Să nu vă mai miraţi când poliţiştii nu sunt «ca afară». Comportamentul unor «plătitori de salarii» ii determină să nu fie aşa cum ne dorim. Nu a sunat nimeni la 112 ca să o determine pe colega mea să se afle acolo, i s-a spus doar «că are un apel 112». Dispecerul sectiei nu este unul şi acelaşi cu cel de la STS. Nu a fost afectată nici activitatea poliţiştilor, nici siguranţa publică. Aşa suntem noi, ne place circul, ne plac micii, găleţile, pomenile electorale. Ne miră însă oamenii frumoşi, care vor să schimbe mentalităţi, să iasă din tiparul lui «garcea», cu care v-au obisnuit cei de la Vacanţa Mare. Aş vrea să îi intreb pe «plătitorii de salarii», voi la muncă vă răhăţiţi în timpul programului? Fumaţi? Staţi pe facebook? Mâncaţi? Respiraţi?”, au transmis administratorii paginii de Facebook. 

cerere in casatorie politisti
cerere in casatorie politisti

Contactaţi de „Adevărul”, reprezentanţii Poliţiei Iaşi au precizat că poliţiştii care au apărut în imaginile de pe Facebook erau în timpul serviciului. 

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite