Un poliţist din Iaşi a găsit la mall un portofel cu 4.000 de euro. Cum a încercat un trecător să îl păcălească pentru bani

Un poliţist din Iaşi a găsit la mall un portofel cu
4.000 de euro. Cum a încercat un trecător să îl păcălească pentru bani

Radu Valinte a găsit banii la mall, însă i-a restituit FOTO IPJ Iaşi

Un bărbat a dat informaţii false unui poliţist care, întâmplător, a descoperit într-un mall din oraş un portofel plin cu bani. Agentul şi-a dat seama de escrocherie şi, în final, adevăratul proprietar a fost identificat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agentul şef adjunct de poliţie Radu Valinte, din cadrul Secţiei 3 de Poliţie din Iaşi, se afla duminică, 25 martie, într-un centru comercial din Iaşi când a descoperit portofelul. Bunul era uitat pe o canapea şi, după ce s-a uitat în el, poliţistul a observat că proprietarul pierduse 3.500 de euro şi 1.600 de lei.

În acel moment, un bărbat aflat în zonă a pretins că el este deţinătorul portofelului, fapt nereal întrucât  a dat informaţii false cu privire la suma de bani aflată în interior, susţin reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

„Deşi era în timpul liber, poliţistul ieşean a demarat verificările pentru a stabili cine este proprietarul portofelului, anunţând totodată şi dispeceratul Poliţiei Municipiului Iaşi cu privire la acest aspect. Nu după mult timp, poliţistul a identificat deţinătorul portofelului: un tânăr, de 20 ani, care venise la cumpărături pentru nuntă cu viitoarea sa soţie”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Poliţiştul i-au transmis tânărului ca pe viitor să fie mai atent la bunurile de valoare pe care le are asupra sa, pentru a nu deveni ţinta hoţilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: