Un pedofil de 81 de ani, din Iaşi, a murit în închisoare. Urma să fie eliberat condiţionat în scurt timp

Un pedofil de 81 de ani, din Iaşi, a murit în închisoare. Urma să fie eliberat condiţionat în scurt timp

Foto Arhiva Adevărul

Pedofilul octogenar aştepta să fie eliberat condiţionat, după ce îşi ispăşise o parte din pedeapsă în Penitenciarul Jilava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un pedofil de 81 de ani a murit în Penitenciarul Jilava, după ce, în urmă cu doi ani şi jumătate, fusese condamnat pentru că a agresat sexual o fetiţă de numai 9 ani, din judeţul Iaşi. Acesta era o rudă mai îndepărtată, bunicului copilei fiindu-i văr.  

Agresiunea pentru care a fost condamnat C.G. s-a petrecut în vara anului 2018, atunci când, profitând de faptul că părinţii fetiţei erau plecaţi la munca de câmp, acesta a chemat-o pe copilă în fânar, unde i-a promis suma de 5 lei, iar apoi a dezbrăcat-o şi a început să o sărute în zona intimă. Actul a fost oprit de tatăl fetiţei, întors de la câmp mai repede decât s-ar fi aşteptat agresorul, care a fugit la apariţia tatălui. 

La judecată, octogenarul a spus că actul a fost iniţiat de fetiţă, fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, dar, după apelul părinţilor, magistraţii au schimbat decizia în 3 ani de închisoare cu executare. 

Iniţial, pedofilul a fost închis la Iaşi, dar mai apoi a fost transferat la Jilava, acolo unde spera la eliberare condiţionată în acest an, după ce comisia de specialitate de la Iaşi a propus acest lucru, având în vedere vârsta şi starea de sănătate a bărbatului. 

C.G. a murit însă, în Penitenciarul Jilava, înainte ca actele pentru eliberare să fie pregătite.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Totul despre etapa a II-a de vaccinare anti-COVID. Care sunt domeniile esenţiale ai căror angajaţi se pot imuniza

15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false şoferilor şi posesorilor de arme. Patroana clinicii, pedeapsă record

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările