Un minor din Iaşi a fost obligat de tată să-şi îngroape mama. Femeia fusese omorâtă a doua zi de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Iaşi este suspectat că şi-ar fi ucis soţia, după care, alături de fiul său de 17 ani, ar fi îngropat-o pe un câmp. Minorul ar fi fost obligat să ajute la înhumarea mamei, fiind ameninţat, la rândul său, cu moartea.

Scenele şocante au avut loc în satul Cârlău, comuna Scobinţi, judeţul Iaşi. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au început verificările în prima zi din 2018, după ce un sătean a anunţat posibila crimă.

Din investigaţii a reieşit că, în data de 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, cel mai probabil pe fondul consumului de alcool, Ion Manole (47 de ani) şi-a lovit concubina până ce aceasta a rămas în stare de inconştienţă. Cei doi obişnuiau să se certe iar agresiunea ar fi avut loc, de asemenea, pe fondul unui conflict spontan. După ce şi-a lovit concubina, Manole ar fi săpat o groapă pe un teren arat din apropierea casei sale. Nu ar fi reuşit să-şi îngroape concubina de unul singur, motiv pentru care a cerut ajutorul fiului său minor, de 17 ani.

Băiatul a fost ameninţat cu moartea să nu povestească ce a fost pus să facă, însă, în noaptea de Revelion, ar fi relatat unui alt tânăr întreaga poveste, cazul ajungând astfel şi la Poliţie.

S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se afla dacă femeia mai era sau nu vie atunci când a fost îngropată, rezultatele urmând a fi prezentate de către Institutul de Medicină Legală din Iaşi.

Cazul este anchetat în prezent de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite