Un individ care s-a masturbat în văzul lumii a fost arestat. Va sta trei ani şi patru luni la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO bzi.ro
FOTO bzi.ro

Un individ din Iaşi care s-a masturbat în văzul lumii şi-a primit sentinţa. El va sta după gratii trei ani şi patru luni.

Bărbatul din comuna Miroslava, judeţul Iaşi, care s-a masturbat în văzul lumii în urmă cu un an, a fost condamnat la închisoare de către judecătorii ieşeni. El va sta după gratii trei ani şi patru luni, acuzat de ultraj împotriva bunelor moravuri. 

Individul fusese reţinut pentru 24 de ore, între 3 şi 4 martie 2020. Potrivit anchetatorilor, la finele lunii februarie 2020, individul şi-a expus organele genitale şi, mai apoi, s-a masturbat în Gară, în faţa unei tinere de 18 ani. Astfel, tânăra a trecut prin clipe de coşmar după ce s-a trezit lângă ea cu un obsedat sexual care se masturba. Fata a mers speriată la poliţişti şi le-a povestit prin ce a trecut, scrie bzi.ro.

„Poliţiştii de la Transporturi au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. El a fost reţinut pentru 24 de ore. Agenţii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi au identificat un bărbat de 62 de ani, din comuna Miroslava, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În timp ce s-ar fi aflat în staţia Căi Ferate Iaşi, el ar fi comis acte de exhibiţionism. El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore”, au spus la acea dată reprezentanţii Poliţiei.

Instanţa l-a obligat pe bărbat să urmeze un tratament medical, după ce acesta a fost diagnosticat cu tulburare organică de personalitate de tip emoţional-instabil, sindrom de dependenţă etanolică şi exhibiţionism, mai scrie sursa citată. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Poliţiştii-torţionari de la Secţia 16, filmaţi în timp ce strâng de gât un bărbat în timpul unui interogatoriu, în 2018 - VIDEO

Incendiu violent la Suceava. Arde Palatul Administrativ unde îşi au sediul Prefectura şi Consiliul Judeţean - VIDEO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite