Un ieşean a muşcat un bărbat de gât şi de ureche, pe motiv că acesta se uita insistent la iubita sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ARHIVA
FOTO ARHIVA

Un tânăr din Iaşi care venise cu prietena la spital a muşcat un bărbat de gât şi de ureche, pe motiv că acesta se uita insistent la iubita sa, pe numele agresorului, cunoscut drept consumator de substanţe interzise, fiind deschis doar penal.

Incidentul s-a petrecut în Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului "Sfântul Spiridon” din Iaşi, fiind necesară intervenţia agenţilor de pază ai unităţii medicale.

Tânărul a intrat împreună cu prietena sa în UPU, aceasta fiind preluată imediat de medici, iar la scurt timp s-a dus la un alt bărbat, aflat pe un scaun în incinta unităţii medicale, şi l-a muşcat de gât şi de o ureche, reproşându-i că se uită prea insistent la fata cu care venise.

Cei doi s-au lovit cu pumnii şi picioarele în camera de aşteptare de la UPU, tinerii fiind calmaţi cu greu de agenţii de pază din cadrul spitalului.

Medicii afirmă că agresorul este cunoscut pentru vizitele sale dese la spital, din cauza consumului de substanţe interzise. De această dată, el venise cu prietena la spital, după ce aceasta intrase în sevraj, tot pe fondul consumului de substanţe interzise.

"Tânărul s-a prezentat la spital cu o pacientă tânără, care se afla în sevraj la anumite substanţe interzise pe care le consumase. În timp ce tânăra era tratată, s-a constatat că persoana care o însoţea, un bărbat care a avut mai multe prezentări în urgenţe pentru manifestări de tip sevraj, a agresat un alt aparţinător care se afla în spaţiul de aşteptare”, a declarat vineri medicul Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de Poliţie, fiind deschis dosar penal pe numele agresorului, pentru loviri şi alte violenţe. Acesta le-a spus poliţiştilor că totul s-a petrecut pe fondul geloziei şi că a fost deranjat de privirile insistente ale bărbatului la adresa prietenei sale.

Totodată, au fost recoltate probe biologice de la cei doi bărbaţi implicaţi în incident.

Atât agresorul, cât şi victima acestuia au necesitat îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea lor în spital.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite