Un ieşean a intrat cu forţa în casa bunicii şi a violat-o. Bătrâna, de 80 de ani, a murit după două săptămâni de agonie

Un ieşean a intrat cu forţa în casa bunicii şi a violat-o. Bătrâna, de 80 de ani, a murit după două săptămâni de agonie

Tânărul care şi-a violat bunica a fost arestat FOTO ADEVĂRUL

Un tânăr din comuna Ţigănaşi a provocat decesul propriei bunici după ce a bătut-o cu sălbăticie şi a violat-o. El a mai fost acuzat de viol în trecut dar a scăpat după ce victimele l-au iertat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Ionuţ Duca, de 29 de ani, a fost trimis ieri în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Iaşi fiind acuzat de viol urmat de moartea victimei şi violare de domiciliu. Bunica sa, în vârstă de 80 de ani, a agonizat aproape două săptămâni, murind în cele din urmă din cauza rănilor provocate de nepot. 

Anchetatorii ieşeni au precizat că faptele au avut loc în noapte de 30 spre 31 iulie 2014. Atunci, Marian Ionuţ Duca a intrat în locuinţa bunicii sale, din satul Mihail Kogălniceanu şi a profitat de faptul că aceasta locuia singură. Paraschiva Leonte a fost lovită cu putere în zona feţei şi a toracelui, nepotul său forţând-o ulterior să întreţină cu el un raport sexual. Procurorii spun că femeia avea boli cardiace şi din cauza leziunilor grave suferite în noaptea în care a fost batjocorită a murit pe 12 august.

Fapta ieşeanului este cu atât mai revoltătoare cu cât, în urmă cu nouă ani, acesta a mai fost în vizorul autorităţilor pentru alte infracţiuni de viol. “În cursul anului 2005, inculpatul a mai fost cercetat pentru trei infracţiuni de viol cu mod de operare asemănător (două dintre victime aveau vârsta de peste 60 ani) însă în toate cele trei dosare, s-au dispus soluţii de netrimitere în judecată urmare a retragerii plângerilor prealabile”, au precizat procurorii ieşeni. Marian Duca este acum în arestul autorităţilor ieşene el urmând a răspunde pentru faptele sale la Tribunalul Iaşi. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: