Un ieşean a ajuns la puşcărie după ce s-a fotografiat urinând pe maşina Poliţiei. Ulterior, a postat imaginea pe Facebook

Un ieşean a ajuns la puşcărie după ce s-a fotografiat urinând pe maşina Poliţiei. Ulterior, a postat imaginea pe Facebook

Ieseanul a urinat pe o maşină de Poliţie

Un bărbat din judeţul Iaşi a primit o condamnare la închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat pentru o faptă rarisimă. Gabriel Vînachi a fost găsit vinovat de tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce s-a fotografiat urinând pe o maşină a Poliţiie, după care a postat imaginea pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru această faptă, Vînachi a primit două luni de închisoare însă condamnarea i-a adus şi revocarea unei alte pedepse, de 550 de zile, care s-au adăugat pedepsei finale.  

 
Ieşeanul, originar din comuna Ciurea, a comis fapta în ziua de 26 iulie 2014, când a observat o maşină de poliţie ce era parcată pe strada Luceafărul din Lunca Cetăţuii, fiind lăsată acolo de un poliţist aflat în timpul serviciului. 
 
„În perioada cât agentul de Poliţie s-a deplasat şi a întocmit actele procedurale la locuinţa numitului C.C., inculpatul Vînachi Gabriel s-a deplasat lângă autospeciala inscripţionată cu însemnele «POLIŢIA», a scos în public organele genitale şi s-a filmat în timp ce urina pe portiera stânga faţă a autospecialei poliţiei. Ulterior, inculpatul a postat pe pagina personală de Facebook foto­grafii în care apare îmbrăcat sumar, zâmbind ironic şi sfidător în momentul în care urinează pe autospeciala po­liţiei“, se arată în rechizitoriu. Pentru a demonstra că ordinea publică a fost tulburată, procurorii au audiat şi persoane care au văzut imaginea pe Facebook şi care au declarat că au fost revoltaţi de gestul lui Vînachi. 
 
 
În ceea ce priveşte urmarea imediată a acţiunii inculpatului, consider că acţiunea acestuia de a urina pe un autovehicul inscripţionat al Poliţiei Române, pe timp de zi şi în văzul altor persoane, după care a postat pe un site public de socializare poze cu el uri­nând e de natură să aducă atingere ima­ginii Poliţiei Române şi poate crea inculpa­tului un sentiment de invulnera­­bi­litate în faţa legii“, a motivat procurorul care a întocmit rechizitoriul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: