UPDATE Deţinutul din Iaşi care a evadat în timp ce lucra la Mitropolie a fost prins în Gara Târgu Frumos

UPDATE Deţinutul din Iaşi care a evadat în timp ce lucra la Mitropolie a fost prins în Gara Târgu Frumos

Bărbatul care a evadat era condamnat la trei ani de închisoare

Poliţiştii ieşeni încearcă să identifice un bărbat de 29 de ani, condamnat pentru furt, care a fugit în această dimineaţă în timp ce lucra pe un şantier de la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei din Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Deţinutul a fost prins de poliţişti în gara din Târgu Frumos şi urmează a fi transportat în Penitenciarul de Maximă Sguranţă din Iaşi.i

Vasile Irinel Boghean este originar din judeţul Bacău şi fusese încadrat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi la regim de executare deschis. El a fost selecţionat la muncă de firma SC Iasicon şi a fugit în jurul orei 9, în timp ce lucra în incinta Mitropoliei Moldovei. 
 
"În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi, Poliţia de Frontieră Iaşi şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Iaşi", au precizat reprezentanţii penitenciarului ieşean. 
 
Poliţiştii din judeţul Iaşi au instituit mai multe filtre în oraş şi în judeţ pentru a-l identifica pe tânăr 
 
De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului. 
 
Cei care deţin informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului sunt rugaţi să contactaze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul unic de teefon 112. De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Iaşi la telefon 0332 – 425865, fax 0232-216700 sau purtătorul de cuvânt al penitenciarului – inspector principal Gabriela Topoliceanu, la telefon 0741-265867 şi e-mail 
 
Date de identificare şi semnalmente deţinut:
 
Semnalmente   
Înălţimea (cm): 185   
Tipul frunţii: lată   
Tipul nasului: rectiliniu   
Tipul ochilor: căprui   
Tipul gurii: mică   
Tipul bărbiei: normală   
Tipul urechilor: mijlocii lipite   
Tipul feţei: ovală deschis   
Tipul părului: şaten întins   
Tipul sprâncenelor: arcuite   
Tipul bărbii: barbă rasă   
Tipul mustăţii: nu poartă   
Tipul corpolenţei: atletică   
Semne particulare: tatuaj pe corptatuaj pe corp
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: