Un BMW de 200.000 de lei furat din Belgia, găsit pe platformă în vama Albiţa. Ce a spus şoferul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Politia de Frontieră
FOTO Politia de Frontieră

Bărbatul care transporta maşina este cetăţean al Republicii Moldova. Le-a declarat oamenilor legii că, la rugămintea unei cunoştinţe, trebuia să transporte autoturismul şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit o maşină marca BMW X4 M Competition, care figura în bazele de date ca fiind furată din Belgia. 

Bărbatul care transporta maşina are vârsta de 33 de ani şi este cetăţean al Republicii Moldova. 

„În data de 12 iulie, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, în vârstă de 33 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme un autoturism marca BMW X4 M Competition, an de fabricaţie 2019, înmatriculat în Belgia”, se arată într-un comunicat de presă emis de I.T.P.F. Iaşi. 

În urma verificărilor oamenilor legii, s-a constatat faptul că maşina era furată din Belgia. 

Bărbatul a declarat că, la rugămintea unei cunoştinţe, trebuia să transporte autoturismul şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 200.000 de lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Momentele de cotitură mai puţin ştiute în istoria Moldovei. Fuga lui Ştefan cel Mare şi măcelul lui Mihai Viteazul

Titi Aur: Cum să eviţi un carambol ca acela petrecut pe Autostrada Soarelui şi ce faci dacă te loveşte o maşină din spate

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite