Un bărbat cu schizofrenie s-a aruncat în faţa unui tramvai. Bolnavul rănit grav ar fi avut o halucinaţie

Un bărbat cu schizofrenie s-a aruncat în faţa unui tramvai. Bolnavul rănit grav ar fi avut o halucinaţie

Bărbatul a fost scos de sub tramvai de pompierii ISU FOTO Ziarul de Iaşi

Un bărbat diagnosticat cu afecţiuni psihice s-a aruncat în faţa unui tramvai. Victima este internată în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update 16.55: Ieşeanul a fost transportat de un echipaj TIM de la SMURD Iaşi în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon”. Potrivit urgentiştilor, bolnavul are mai multe plăgi şi escoriaţii. În coapsa stângă, victimei i-a intrat un fier forjat din structura şinelor de tramvai.

 „Bărbatul prezintă un traumatism toracic sever, o contuzie abdominală, multiple plăgi şi escoriaţii, respectiv un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei. Bucata de fier beton care i-a intrat în coapsa stângă va fi extrasă în sala de operaţie după ce, la locul accidentului, i-a fost doar tăiată, astfel încât să se excludă riscurile unei hemoragii importante”, a declarat dr. Ovidiu Popa, medic specialist UPU-SMURD.

Update 16.45: Potrivit salvatorilor SMURD care au intervenit la locul accidentului, bărbatul în vârstă de 29 de ani este diagnosticat cu schizofrenie paranoidă şi se află sub tratament. Până în prezent nu se ştie dacă ieşeanul şi-a luat tratamentul în ultima perioadă, inclusiv astăzi. „În urma unei halucinaţii, bărbatul s-a aruncat în faţa tramvaiului. Deci este vorba despre o tentativă de sinucidere din cauze medicale. Bărbatul s-a aruncat în faţa tramvaiului din cauză că, după cum i-a spus medicului de pe TIM care a mers acolo, a văzut ceva pe şina de tramvai, dar nu tramvaiul. Colega ne-a transmis că, cel mai probabil din cauza afecţiunii cu care este diagnosticat, nu s-a putut înţelege cu bărbatul”, a arătat dr. Ovidiu Popa, medic specialist UPU-SMURD.

Ştirea iniţială: Un ieşean cunoscut cu probleme psihice s-a aruncat în faţa unui tramvai care circula dinspre cartierul Alexandru înspre cartierul Tătăraşi. Bărbatul s-a aruncat în faţa tramvaiului în zona Podul de Piatră din Iaşi. 

Ştire în curs de actualizare.

citeste totul despre: