Un bărbat s-a înecat într-un lac de lângă Iaşi, după ce a băut alcool şi apoi a intrat în apă

Un bărbat s-a înecat într-un lac de lângă Iaşi, după ce a băut alcool şi apoi a intrat în apă

Prietenii bărbatului l-au scos din apă, dar acesta nu a mai putut fi salvat. FOTO: Arhivă Adevărul

Un bărbat în vârsta de 38 de ani s-a înecat, sâmbătă după-amiază, în apele lacului Ciurbeşti, situat în apropierea municipiului Iaşi, unde venise alături de mai mulţi prieteni, el intrând în apă după ce a consumat băuturi alcoolice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a venit împreună cu mai mulţi prieteni la iarbă verde, în zona lacului Ciurbeşti, situat la marginea municipiului Iaşi, iar la un moment a intrat în apă. Prietenii au sesizat abia după jumătate de oră dispariţia sa, moment în care au apelat numărul de urgenţe 112, arată Mediafax.

Până la venirea echipajului ambulanţei, unul dintre amicii bărbatului a reuşit să-l scoată din apă, în stare de inconştienţă. Cadrele medicale sosite la faţa locului au încercat timp de câteva zeci de minute resuscitatea bărbatului, fără succes însă.

Prietenii săi afirmă că bărbatul consumase băuturi alcoolice înainte de a intra în apă. Cadavrul bărbatului a fost transportat la IML Iaşi, în vederea efectuării necropsiei, în timp ce poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz, mai arată agenţia de presă Mediafax.

MAI CITIŢI

Alte două cazuri de înec. Salvatorii îndeamnă persoanele să fie prudente şi să se scalde în locuri special amenajate

citeste totul despre: