Un bărbat îşi viola nevasta de faţă cu cei şapte copii. Procurorii spun că avea „comportament sexual aberant”

Un bărbat îşi viola nevasta de faţă cu cei şapte copii. Procurorii spun că avea „comportament sexual aberant”

Femeia era violată de soţ FOTO Arhivă

Un individ din judeţul Iaşi a fost arestat pentru 30 de zile în cursul zilei de vineri, 6 septembrie, fiind acuzat de mai multe fapte de viol, corupere sexuala, agresiune sexuala şi rele tratamente aplicate minorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valentin Iacob este tatăl a şapte copii, ce au vârste cuprinse între 1 şi 11 ani. Individul ar avea un „comportament sexual aberant”, potrivit anchetatorilor, agresându-şi sexual, fizic sau psihic, de nenumărate ori, atât copii cât şi nevasta.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi arată în referatul de arestare emis pe numele individului că ultima faptă a individului este una de la finele lunii iulie 2019, atunci când Iacob a consumat alcool şi a mers în camera unde dormea soţia sa. 

Deşi a refuzat, femeia a fost ameninţată că va fi tăiată cu un cuţit şi a mers cu individul la mansarda casei, unde a întreţinut raporturi sexuale cu acesta. Iacob ar fi obligat-o pe femeie să îl ia cu ea şi pe fiul de 1 an.

„Inculpatul, din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, fără a se putea stabili dată exactă a fiecărui act material, deşi era tatăl copiilor şi i-ar fi revenit obligaţia de îngrijire, creştere şi educare, i-a dezbrăcat de la jumătate în jos pe minorii în vârstă de 11 ani, 4 ani, 6 ani, 10 ani şi i-a supus unor acte de natură sexuală, profitând de imposibilitatea lor de a-şi exprima voinţa”, au mai arătat procurorii.

Aceştia au completat tabloul de groază şi a precizat că, din toamna anului 2018 până în iulie 2019, de cel puţin trei ori, şi-a dezbrăcat de la brâu în jos una dintre fetele sale, de 8 ani, supunându-le la acte de natură sexuală.

„De la naşterea fiecăruia dintre cei 7 copiii cu vârste cuprinse între 11 ani şi 1 an, dar mai ales din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, în mod repetat, i-a lovit, înjurat, insultat, înfometat, i-a obligat pe rând să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, i-a ameninţat cu cuţitul, şi-a exhibat comportamentul sexual aberant, nu le-a asigurat condiţiile de trai necesare şi nici educaţia corespunzătoare, acţiuni care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a fiecăruia dintre copii”, au explicat procurorii faptele de rele tratamente aplicate minorului.

Coruperea sexuală, o altă infracţiune de care este acuzat individul, constă în faptul că din toamna anului trecut şi până în iulie Iacob o obliga pe soţia sa să facă sex cu el de faţă cu cei şapte copii.

Individul a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice stabilindu-se că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: