Un bărbat din Iaşi şi-a pus capăt zilelor după ce a aflat că fiica sa de 15 ani a rămas însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO:  Facebook Comuna Tibana
FOTO:  Facebook Comuna Tibana

Viorel Ioan Ciofu, un bărbat de doar 42 de ani din comuna ieşeană Ţibana, şi-a pus capăt zilelor, după un scandal cu soţia şi după ce fiica lui de doar 15 ani îl anunţase că a rămas însărcinată cu iubitul ei.

Potrivit Wowbiz.ro, nimeni nu se aştepta ca bărbatul să recurgă la un asemenea gest, deşi situaţia în familia lor nu era una deloc bună. 

Bărbatul a fost găsit abia în dimineaţa zilei de 2 martie, la ora 7:30, atunci când soţia acestuia a ieşit din casă. S-a dus în grădina din spate şi a rămas fără respiraţie când l-a văzut pe soţul ei spânzurat.

A sunat la 112, dar medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate că bărbatul în vârstă de 42 de ani era deja mort de câteva ore bune. 

Pentru că bărbatul nu a lăsat în urma lui niciun bilet de adio, toată lumea se înreabă ce l-a împins să îşi pună capăt zilelor. Sătenii spun că vestea că fiica lui de doar 15 de ani rămăsese însărcinată l-a dărâmat, în timp ce alţii spun că de vină ar fi fost lipsa banilor. Primarul comunei s-a oferit dă ajute financiar familia greu încercată în această perioadă, căci mama şi fiica însărcinată nu au alte venituri în afară de alocaţia oferită de statul român. 

”Noi am stabilit să oferim 500 de lei ca ajutor de înmormântare. Ne pare nespus de rău de cele întâmplate”, a spus Gheorghe Rotaru, primarul comunei Ţibana.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite