Un bărbat din Iaşi şi-a înjunghiat nevasta în gât pentru că nu i-a gătit friptură. Modul miraculos prin care femeia s-a salvat de la moarte

Un bărbat din Iaşi şi-a înjunghiat nevasta în gât pentru că
nu i-a gătit friptură. Modul miraculos prin care femeia s-a salvat de la moarte

Bărbatul voia friptură, însă nevasta i-a oferit doar salata boeuf, fapt ce l-a supărat teribil FOTO Arhivă

Un ieşean de 52 de ani a fost condamnat la 6 ani de închisoare fiind acuzat că şi-a înjunghiat nevasta în zona gâtului deoarece nu i-a făcut friptură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Bîza este originar din Piciorul Lupului, comuna Ciurea, localitate în care, alături de soţia şi cei trei copii, locuia într-un imobil. Bărbatul era singurul care aducea venituri în casă, el lucrând în construcţii. 

În timpul căsniciei, a avut deseori conflicte cu soţia, judecătorii precizând în motivare că, uneori, individul o lovea. O astfel de scenă a avut loc în 2017, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, atunci când Bîza şi-a înjunghiat nevasta în mână, cu un cuţit. Victima nu a depus însă, la acel moment, plângere.

Tentativa de omor a avut loc pe 30 decembrie 2018, cei doi soţi au consumat băuturi alcoolice, primind şi vizita unor consăteni. Seara, după ce au rămas singuri, soţul şi-a întrebat consoarta ce au de mâncare, aceasta spunând că salata de boeuf. 

„Între cei doi, pe fondul nemulţumirii inculpatului că B.G. nu a făcut friptura pentru masa de revelion încă din acea zi, au început discuţii în contradictoriu, potenţate de starea de ebrietate în care se găsea fiecare dintre cei doi“, au arătat judecătorii.

La un moment dat, individul şi-a înjunghiat nevasta în gât, după care s-a culcat. Femeia a început să sângereze puternic, însă a avut inspiraţia de a pune un prosop pe rană. A fost găsită, după câteva zeci de minute, de un fiu, care a sunat la 112.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: