Un afacerist din Iaşi şi-a făcut dreptate în stilul Becali. Şi-a sechestrat, dezbrăcat şi filmat un angajat pentru o datorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul firmei de taximetrie RVR, Radu Norocea, este cercetat penal de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi într-un dosar în care acuzaţiile sunt de şantaj şi lipsire de libertate. Radu Norocea a fost şi reţinut pentru 24 de ore.

Procurorii au decis ca Norocea să fie plasat sub control judiciar pentru 30 de zile, urmând ca, în funcţie de datele ce vor fi strânse în anchetă, să poată fi trimis şi în judecată. 

Alături de Radu Norocea, în acelaşi dosar mai este cercetat şi un alt bărbat, apropiat de-al afaceristului, alături de care patronul de la RVR ar fi comis infracţiunile ce îi sunt imputate. Faptele celor doi datează din toamna anului trecut, au precizat surse judiciare, atunci când ar fi umilit un fost angajat de-al lui Norocea, de 35 de ani, sechestrându-l în sediul unei spălătorii şi şantajându-l.

Astfel, luna octombrie a anului trecut, Norocea şi apropiatul său ar fi sechestrat victima în incinta spălătoriei, ar fi obligat-o să se dezbrace şi ar fi filmat-o. Totul pentru o datorie de 600 de lei pe care Norocea ar fi avut-o de încasat de la victimă. Abia în noiembrie anul trecut victima a decis să meargă la Poliţie şi a reclamat faptele de şantaj şi lipsire de libertate. 

În urma unei investigaţii ce s-a întins pe mai multe luni, poliţiştii au decis în urmă cu două zile să descindă acasă la Norocea, dar şi în alte trei locaţii. „În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor telefoane mobile şi medii de stocare a datelor”, au precizat poliţiştii. Pe lângă bunuri, poliţiştii l-au ridicat şi pe Norocea care şi-a petrecut 24 de ore în spatele gratiilor înainte de a fi eliberat şi plasat sub control judiciar. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite