Ultima şmecherie a interlopilor. Cum sunt „amendaţi” tinerii care au relaţii amoroase fără aprobarea infractorilor

Ultima şmecherie a interlopilor. Cum sunt „amendaţi” tinerii care au relaţii amoroase fără aprobarea infractorilor

Şantajiştii găsesc întotdeauna metode de a obţine ilegal bani FOTO Adevărul

Un tânăr din municipiul Călăraşi a fost victima unui şantaj mai puţin obişnuit. Bărbatului i s-a cerut să plătească 1.000 de euro de către familia fostului iubit al partenerei sale de viaţă, drept „amendă” pentru iniţierea relaţiei amoroase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel care a comis şantajul este Florin Stoican (22 de ani), condamnat definitiv, acum câteva zile, la doi ani de închisoare cu suspendare. Victima din dosar, Ionuţ N., a declarat în instanţă că a cunoscut pe internet, în 2014, o fată cu care a început o relaţie de prietenie.

La scurt timp, Ionuţ N. a fost abordat de unchiul fostului iubit al fetei, care i-a cerut să plătească o „amendă” de 1.000 de euro pentru că a fost de acord cu relaţia. În primă fază, victima a fost abordată în timp ce se afla în autoturismul propriu, fiind lovită de şantajist şi de alţi prieteni de-ai săi. A plătit atunci 1.700 de lei, cât avea la el, după care a mers la o casă de amanet, unde şi-a lăsat mai multe bijuterii.  

„Ulterior, s-a întâlnit cu prietena lui, căreia i-a povestit cele întâmplate şi a fost îndrumat de către aceasta să se prezinte la poliţie şi să depună plângere împotriva celor trei. În timp ce se afla la sediul poliţiei pentru audieri, cât şi ulterior, a fost contactat telefonic de către Stoican Florin, care pe ton ameninţător îl întreba dacă a făcut rost de diferenţa de bani.”

Una dintre convorbirile interceptate de autorităţi în data de 12.05.2014

Stoican Florin: Nu te bat, nu te bat, dă-te dracu dă cioara dracu vino aici şi stai aici cu mine până te duci şi rezolvi, vino încoace.

N.I.: N-am mă frate să vin eu acum acolo. Când o să am banii o să te caut eu . Îţi dau banii şi gata, să mă laşi în pace.

S.F.: Păi şi .... păi cât stau eu şi te aştept aicea pă tine mă băga-ţi-aş p... în gât...
..............................................................................
N.I.: Bă frate, eu încerc să-ţi dau banii ăştia, da ? Şi lasă-mă în pace dracu...

S.F.: Păi te las... eu te las în pace... ce mă eşti nebun la cap... eu nu-ţi mai zis nimic ai înebunit"

Condamnarea lui Stoican a rămas definitivă, la Curtea de Apel Bucureşti, după ce acesta şi-a retras apelul împotriva primei sentinţe, pronunţată de Judecătoria Călăraşi.

Citeşte şi

Violatorul în serie care a terorizat Italia este din Constanţa. Bătea femeile, le viola şi le lega de mâini şi de picioare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: