Tupeul unui scandalagiu legitimat de Poliţie: „Cine p*** mea eşti tu să îmi spui mie ce să fac?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 34 de ani din judeţul Iaşi a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare după ce a fost găsit vinovat de ultraj şi distrugere.

Claudiu Carp, din localitatea Totoieşti, a fost judecat pentru o ispravă pe care a comis-o pe 23 noiembrie 2019. În acea zi, a plecat dis-de-dimineaţă de acasă la un consătean, pentru a-l ajuta la munci agricole. La prânz, a mers la un bar din sat şi a început să consume alcool.

„Astfel cum rezultă chiar din declaraţia inculpatului, acesta a precizat că a consumat o cantitate foarte mare de băuturi alcoolice, respectiv bere, rachiu şi vin, utilizând sintagma «dacă ar fi băut altcineva cât am băut eu, probabil murea». Inculpatul a arătat că a consumat băuturile alcoolice împreună cu nişte prieteni, fără a putea însă să indice numele acestora, spunând că nu-şi aminteşte acest lucru“, se arată în motivarea de pe 7 aprilie a Judecătoriei Hârlău. 

Potrivit judecătorilor, la ora 19.00 individul se afla tot la bar şi bea alături de un alt sătean, cei doi servind 2 peturi de bere de 2,5 litri şi 2 sticle de 0,5 litri. În acest timp, căruţele amândurora erau în stradă, blocând drumul şi încurcând circulaţia.

La un moment dat, Carp a îmbrâncit un alt sătean, iar la faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie. A urmat un circ în toată regula atunci când poliţiştii au ajuns la Carp. Individul a lovit cu pumnul în umăr un poliţist şi i-a spus „cine p*** mea eşti tu să îmi spui mie ce să fac?“. Carp a rupt apoi uniforma poliţistului, fiind în cele din urmă încătuşat şi dus la secţie.

Sentinţa în cazul său nu este definitivă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite