Triunghi amoros, sfârşit la tribunal. Amanta a dat soţia în judecată, pentru că i-a stricat imaginea pe Facebook

Triunghi amoros, sfârşit la tribunal. Amanta a dat soţia în judecată, pentru că i-a stricat imaginea pe Facebook

FOTO: quora.com

Soţia şi amanta unui bărbat din Iaşi se judecă de câţiva ani, deoarece amanta a acuzat soţia că i-ar fi adus prejudicii de imagine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din Iaşi a fost prins la mijloc într-o situaţie grea, când soţia sa şi-a dat seama că este înşelată, dar amanta a ajuns să o dea pe aceasta în judecată, pentru că i-ar fi stricat imaginea. 

În afara daunelor morale pe care le-a solicitat, amanta (A.A.) doreşte şi ca soţia (P.M.) să publice sentinţa finală pe pagina de Facebook, dar şi în presă, pe cheltuială proprie. Aceasta spune că soţia a publicat mai multe informaţii pe reţelele de socializare, prin care i-a fost afectată imaginea. P.M. ar fi scris pe Facebook faptul că A. A. a primit bani pentru întâlnirile pe care le-a avut cu bărbatul, astfel fiindu-i conturată imaginea unei persoane imorale şi i-a fost afectată imaginea de soţie, mamă şi contabilă. 

Magistraţii au luat o decizie doar după ce au citit postările şi comentariile dintre cele două femei, de pe Facebook. 

„Din conţinutul acestor postări rezultă că între părţi au mai existat convorbiri anterioare, postările constituind urmarea atitudinii reclamantei. Existenţa relaţiei extraconjugale a reclamantei cu soţul pârâtei a fost recunoscută de aceasta. Este cert că reclamanta a primit anumite sume de bani de la soţul pârâtei, dar nu s-a dovedit că relaţia a avut acest scop. Instanţa nu poate reţine că din conţinutul postărilor rezultă că pârâta ar fi avut intenţia de a denigra. Postările se referă la o faptă reală şi nu sunt folosite cuvinte sau expresii necivilizate la adresa reclamantei”, au transmis judecătorii.
 
Amanta a fost obligată de către magistraţi la plata a 4.000 de lei, cheltuieli de judecată, dar decizia a fost atacată şi se va judeca la Curtea de Apel, pe data de 19 mai. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările