Trei tinere din judeţul Iaşi au reuşit să fure o cantitate uriaşă de pepeni din grădina unui fermier

Trei tinere din judeţul Iaşi au reuşit să fure o cantitate uriaşă de pepeni din grădina unui fermier

Pepeni  FOTO Arhivă

Într-o singură zi, cele trei fete au furat sute de kg de pepeni. Poliţiştii au reuşit să recupereze întreaga cantitate, iar pe numele celor trei hoaţe a fost deschis dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei tinere din comuna Ţibăneşti, judeţul Iaşi, au reuşit să fure o cantitate uriaşă de pepeni din grădina unui fermier. Într-o singură zi, acestea au furat 635 de kilograme de pepeni.
 
Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Miroslava, judeţul Iaşi, au identificat trei tinere din comuna ieşeană Ţibăneşti bănuite de comiterea infracţiunii de furt. 
 
„Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în cursul zilei de 14 septembrie, acestea ar fi sustras 635 de kilograme de pepeni de pe terenul unui bărbat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 
 
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele celor trei hoaţe a fost deschis dosar penal. Cercetările continuă.
 

Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările