Trei tinere din judeţul Iaşi au reuşit să fure o cantitate uriaşă de pepeni din grădina unui fermier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o singură zi, cele trei fete au furat sute de kg de pepeni. Poliţiştii au reuşit să recupereze întreaga cantitate, iar pe numele celor trei hoaţe a fost deschis dosar penal.

Trei tinere din comuna Ţibăneşti, judeţul Iaşi, au reuşit să fure o cantitate uriaşă de pepeni din grădina unui fermier. Într-o singură zi, acestea au furat 635 de kilograme de pepeni.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Miroslava, judeţul Iaşi, au identificat trei tinere din comuna ieşeană Ţibăneşti bănuite de comiterea infracţiunii de furt. 

„Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în cursul zilei de 14 septembrie, acestea ar fi sustras 635 de kilograme de pepeni de pe terenul unui bărbat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele celor trei hoaţe a fost deschis dosar penal. Cercetările continuă.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO „Mama mea e procuror. O să muriţi!” Imagini de la reţinerea tinerei care a bătut nouă persoane, dintre care patru poliţişti

Tupeul directorului protejat de poliţiştii „ciorbari“. Conducea maşini de lux deşi nu avea permis auto

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite