Tramvaiele de milioane de euro de la Iaşi, vandalizate de călători. Mai multe persoane sunt cercetate VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tramvai vandalizat

Noile tramvaie PESA cumpărate de către municipalitatea ieşeana au de suferit în urma mai multor gesturi făcute de către călători.

O persoană este cercetată de poliţiştii ieşeni după ce a vandalizat unul dintre noile tramvaie care circulă pe străzile din municipiul Iaşi. Individul a avut pe întreaga durată a călătoriei un comportament ciudat, încercând să intre în vorbă în mod forţat cu o femeie care se afla în tramvai, iar mai apoi a început să danseze şi să se urce pe mânerele folosite de călători pentru a-şi ţine echilibrul. 

Înainte de a încerca să coboare din tramvai, bărbatul a început să lovească cu pumnul şi piciorul uşa mijlocului de transport în comun, fiind surprins de camerele de supraveghere. 

„Alte două tramvaie PESA au fost vandalizate de către răufăcători. De data aceasta, în două zile diferite, au fost sparte geamurile unor uşi ale noilor vagoane, prin aruncarea cu pietre. Ultimul incident a avut loc miercuri dimineaţă, 19 ianuarie 2022, în jurul orei 6 dimineaţă, în Piaţa Unirii. Vatmanul a alertat poliţia, iar suspectul a fost prins şi condus la secţie. În ambele cazuri, cercetările sunt derulate de către oamenii legii”, a transmis Compania de Transport Public Iaşi. 

Un alt incident s-a petrecut recent, într-un vagon în care a urcat un grup de adolescenţi, care a ocupat ultimele scaune ale vehiculului, în dreptul camerei de supraveghere.

O tânără a rupt capacul portului USB montat în partea din spate a tramvaiului, apoi, împreună cu cealaltă persoană aflată lângă ea, a încercat să scoată dispozitivul din peretele mijlocului de transport, încercările fiind în zadar. În plus, pe unele părţi ale interiorului vagonului au fost făcute şi câteva însemnări cu un marker permanent.

Noile tramvaie care circulă pe străzile Iaşului de doar câteva luni au costat municipalitatea ieşeană circa 2 milioane de euro bucata.

Vă recomandăm să citiţi şi: 


Noi imagini cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina. Statele europene trimit nave de război în Marea Neagră în faţa ameninţărilor Rusiei | FOTO VIDEO

MAE rus: Moscova cere retragerea forţelor NATO din România şi Bulgaria. Reacţia lui Mircea Geoană

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite