Tramvaiele, interzise din nou pe Copou. Şantierul de la Fundaţie dă peste cap transportul în comun din Iaşi timp de cel puţin două luni

Tramvaiele, interzise din nou pe Copou. Şantierul de la Fundaţie dă peste cap transportul în comun din Iaşi timp de cel puţin două luni

Muncitorii lucrează la pasajul subteram care va asigura legătura rutieră între Păcurari şi centru FOTO Adevărul

Regia de Tranport Public Iaşi nu mai operează de astăzi, 18 martie, cu tramvaie pe rutele 1, 8 şi 13, între Copou şi Tătăraşi, Copou - Tudor Vladimirescu - Baza 3. Ieşenii care aşteaptă prin staţii trebuie să caute autobuze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traseul 8, care asigură legătura între campusul studenţesc Tudor Vladimirescu şi Copou, a fost desfiinţată temporar. De asemenea, tramvaiele au fost scoase de pe rutele 1 şi 13, care fac legătura între Tătăraşi şi Copou. 

Studenţii care aşteaptă tramvaie în Tudor Vladimirescu sau în Copou au la dispoziţie autobuzele şi microbuzele cu numărul 1, care vor circula pe traseul Copou-Piaţa Unirii-Tg. Cucu-Podu Roş-Tătăraşi-Piaţa Chirilă-Baş Ceauş-Bulevardul Tudor Vladimirescu-Podu de Fier-Târgu Cucu-Piaţa Unirii-Copou.

Autobuzul de pe ruta 13 are traseul Copou-Piaţa Unirii-Târgu Cucu-Podu de Fier-Tudor Vladimirescu-Baş Ceauş-Piaţa Chirilă-Tătăraşi- Podu Roş-Târgu Cucu-Piaţa Unirii-Copou. 

Municipalitatea a anunţat că liniile de tramvai din zona Fundaţie trebuie scoase timp de cel puţin două luni din cauza stadiului avansat în care se află lucrările la pasajul subteran rutier între Păcurari şi bulevardul Independenţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările