Tragedie la Iaşi: tânăr de 23 de ani, găsit înecat după ce cu două zile înainte sora sa murise în condiţii similare

Tragedie la Iaşi: tânăr de 23 de ani, găsit înecat după ce cu două zile înainte sora sa murise în condiţii similare

Trupul tânărului de 23 de ani a fost căutat în ultimele zile de către autorităţi FOTO Arhivă

Autorităţile ieşene au descoperit în râul Jijia trupul neînsufleţit al unui tânăr de 23 de ani. Băiatul era căutat de mai multe zile, el fiind dat dispărut de către poliţişti, după ce sora sa a fost găsită înecată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au anunţat în cursul zilei de miercuri, 9 decembrie, că au găsit trupul unui tânăr ce s-a înecat în râul Jijia, căutat de luni după-amiază. Autorităţile au început căutările în acea zi, după ce au identificat în acelaşi râu cadravrlu surorii tânărului, în vârstă de 13 ani.

„Luni, la ora 12.30, poliţiştii au fost sesizaţi de către mamă, cu privire la faptul că, în seara precedentă, cei doi tineri, de 13 respectiv 23 de ani, nu au mai revenit la domiciliu. Se ştia că ei trebuie să ajungă acasă, pe o scurtătură care presupunea traversarea râului Jijia pe o ţeavă de alimentare cu apă. Imediat după sesizare, poliţiştii s-au deplasat la locul indicat, iar în jumătate de oră au găsit fata decedată. Ea nu prezenta urme de violenţă pe corp, iar de atunci căutăm corpul băiatului, care nu a fost găsit nici până în prezent. El nu a mai fost văzut în aceste zile de către alte persoane, luând în calcul toate variantele posibile. Râul Jijia nu este adânc, însă pe unele porţiuni apa este adâncă“, preciza, marţi, Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

Cei doi fraţi sunt originari din localitatea Oprişeni şi, potrivit relatărilor sătenilor, aceştia se întorceau de la un hram sărbătorit într-o localitate vecină. Ei ar fi încercat să traverseze râul pe o conductă atunci când au fost răpuşi de apă. Poliţiştii efectuează în prezent cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut tragedia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: