„Tosca“ pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi

„Tosca“ pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi

Scenă din opera Tosca

Soliştii, corul, orchestra şi baletul Operei Naţionale Române Iaşi, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare, vor urca pe scenă în spectacolul „Tosca“, miercuri, 7 martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Opera în 3 acte de Giacomo Puccini este programată la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 18.30. Din distribuţie fac parte solista Simona Titieanu, tenorul Călin Brătescu, baritonul Oleg Ionese, dar şi Octavian Dumitru, Iulian Ioan Sandu, Tudor Florenţa, Victor Zaharia, Traian Hudumeac, Maria Rădeanu, Teodor Casiean.

Muzeul cu holograma lui Kogălniceanu, deschis la Iaşi în weekend

„Tosca“ a fost montată anul trecu în regia lui Ognian Draganoff din Bulgaria cu ocazia aniversarii a 55 de ani de la înființarea Operei. „Am abordat acest spectacol din prisma experienţei mele. Nu este un spectacol modern, nu îmi place termenul, cred că este mai curând clasic. Este însă mai agresiv şi am vrut să exprime mai multă sexualitate, în peisajul dominat de exhibiţionism al Palatului Farnese“, susţine regizorul. Biletul de intrare costă 30 de lei.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările