„Threesome“ prin viol: un tată din judeţul Iaşi făcea sex forţat cu ambele fiice în acelaşi timp. Una dintre victime are IQ de 25

„Threesome“ prin viol: un tată din judeţul Iaşi făcea sex forţat cu
ambele fiice în acelaşi timp. Una dintre victime are IQ de 25

Fetele au fost violate de tatăl lor FOTO Adevărul

Procurorii ieşeni au finalizat un dosar cu acuzaţii neverosimile: un bărbat a fost deferit justiţiei după ce şi-ar fi violat cele două fiice. Cel puţin o dată, ieşeanul ar fi abuzat de fiicele sale în acelaşi timp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cazul şocant din judeţul Iaşi a ajuns în vizorul anchetatorilor după ce mama fetelor a reclamat la Poliţie că una dintre fiice ar fi fost violată de ieşean. E vorba de o tânără de 28 de ani, cu un handicap psihic sever care, din cauza stării sale de sănătate, nu a putut povesti prin ce trece. La audieri, anchetatorii au descoperit că o altă fiică a bărba­tului, de 24 de ani, fusese violată în mod repetat încă de când avea 13 ani. Uneori, bărbatul îşi viola cele două fete în acelaşi timp, organizând, după ce se îmbăta, adevărate orgii sexuale cu ele.

Fata a rămas cu tatăl

Conform anchetatorilor, Ioan B. s-a căsătorit cu F.T. în anul 1988, cei doi având două fete, în vârstă acum de 28 şi 24 de ani. Fata cea mare suferă de un handicap mental grav, având un IQ de doar 25 de puncte şi neputând, din cauza stării sale, să comunice verbal cu cei din jur. În 2008, mama celor două fete a divorţat de Ion B. şi a plecat la muncă în străinătate. Fata cu probleme psihice a rămas în grija unei bunici şi a tatălui, rămânând doar cu cel din urmă după ce bătrâna, în 2016, a murit.

„După moartea bunicii, persoana vătămată a rămas în grija inculpatului, cunoscut consumator de alcool, fiind agresiv fizic şi verbal, şi care nu s-a mai ocupat de îngrijirea ei“, se arată în rechi­zitoriu. La începutul anului 2016, mama fetei s-a întors în ţară şi, în timp ce încerca să comunice cu fiica sa, aceasta i-a transmis, mai mult prin gesturi, că tatăl ei ar întreţine raporturi sexuale cu ea. Fata a fost expertizată la IML, dar şi audiată în regim special în prezenţa specialiştilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială pentru Protecţia Copilului. Suspiciunile mamei s-au confirmat, astfel că Ioan B a fost pus sub acuzare pentru viol. Mai mult, întrebată cine a întreţinut raporturi sexuale cu ea, tânăra a putut răspunde, cu greu, cuvântul „tata“.

În rechizitoriu, procurorii au mai aflat că, în trecut, Ioan B. ar mai fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa cu probleme psihice, dar şi cu cealaltă. S-ar fi întâmplat în 2006, atunci când, în vară, ar fi venit beat acasă, ar fi pus un cearşaf în geam şi ar fi întreţinut raporturi sexuale cu ambele fiice. La acea vreme, aveau 13 şi 17 ani. În timpul investigaţiei, procurorii au aflat că mai multe persoane din anturajul celor două fete ştiau încă din 2006 de abuzurile sexuale ale tatălui, însă nimeni nu a sesizat Poliţia.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: