Testamentului prefectului Tomaşeschi, eliberat din funcţie

Testamentului prefectului Tomaşeschi, eliberat din funcţie

Prefectul Dragomir Tomaşeschi

Fostul prefect Dragomir Tomaşeschi l-a rugat pe înlocuitorul său să-i continue proiectele şi campaniile iniţiate de acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prefectul Iaşiului a fost eliberat din funcţie. Vezi cine este în cărţi pentru a-i lua locul

Tomaşeschi i-a cerut viitorului prefect, Marian Bosianu, să continue activitatea Consiliului de Dezvoltare Economică care apropie oamenii de afaceri, ONG-urile şi instituţiile de învăţământ sau campaniile „Fabricat în Iaşi" şi „Ieşeni pentru ieşeni" care promovează produsele locale.

Acesta a tras linie celor doi ani şi şapte luni din funtea Prefecturii şi a trecut în revistă probleme de fond funciar, cele legate de transparenţă şi de legalitate pe care le-a gestionat. După ce va părăsi Prefectura, Tomaşeschi îşi va redeschide cabinetul de avocatură.

„Las în urmă o instituţie credibilă, funcţională care nu a mai avut problemele din anii trecuţi. M-am întâlnit cu zeci de mii de oameni. A fost numărul cel mai mare de persoane în audienţă la prefect. Sunt mulţumit că am rezolvat problemele de fond funciar. Am dorit să aplic legea indiferent de numele celor implicaţi", a spus Tomaşeschi.

Ultima mutare a prefectului Tomaşeschi înlocuit din funcţie: dosar penal împotriva primarului Iaşiului

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: