Test de cultură generală despre muzica rock. Care este numele real a lui Marylin Manson?

Test de cultură generală despre muzica rock. Care este numele real a lui Marylin Manson?

Marylin Manson Getty Images

Vă propunem un test de cultură generală alcătuit din întrebări despre muzica rock. Ne puteţi scrie la secţiunea de comentarii câte răspunsuri aţi ştiut.

Ştiri pe aceeaşi temă

1. Care este numele real a lui Marylin Manson 
a) Brian Hugh Warner
b) Jesse James
c) Brian O’Toole
 
2. Cum îl chemă pe solistul trupei Guns N’ Roses?
a) Axl Rose
b) Slash
c) Duff McKagan
 
3. Din ce oraş provine trupa Beatles?
a) Manchester 
b) Liverpool 
c) Londra
 
4. În ce ţară s-a născut solistul trupei System of a Down?
a) SUA
b) Armenia
c) Liban 
 
5. Cine a realizat albumul Back in Black?
a) Meat Loaf
b) AC/DC
c) Pink Floyd
 
6. Chitaristul cărei trupe a fost Jimmy Page?
a) Rolling Stones
b) Led Zeppelin 
c) The Doors
 
7. Cine a fost vocalistul trupei The Who?
a) Pete Townshend
b) Roger Daltrey
c) Kenny Jones
 
8. Cine a realizat albumul Brothers in Arms?
a) Dire Strais 
b) Eagles
c) Fleetwood Mac
 
9. Cine cânta melodia „Sheena is a punk rocker”?
a) Five Young Cannibals
b) Johnny Cash 
c) The Ramones 
 
10. La ce vârstă a murit Kurt Cobain?
a) 27
b) 30
c) 35

Răspunsuri corecte: 1 - a, 2 - a, 3 - b, 4 - c, 5 - b, 6 - b, 7 - b, 8 - a, 9 - c, 10 - a. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: