Test de cultură generală: capitalele unor state din America. Care e capitala statului Costa Rica

Test de cultură generală: capitalele unor state din America. Care e capitala statului Costa Rica

Drapelurile statelor Uruguay şi Costa Rica FOTO AFP

Vă propunem un test de cultură generală despre capitale ale unor state din America de Sud şi America de Nord. Ne puteţi scrie la secţiunea de comentarii câte dintre răspunsuri aţi ştiut.

Ştiri pe aceeaşi temă

1. Care este capitala Guyanei Franceze?
a) Port of Spain 
b) Havana 
c) Cayenne
 
2. Care este capitala Canadei?
a) Toronta
b) Ottawa 
c) Vancouver
 
3. Care este capitala statului Haiti?
a) Port-au-Prince
b) Santiago 
c) Brasilia 
 
4. Care este capitala statului Costa Rica?
a) San Jose 
b) Monteverde
c) Tamarindo
 
5. Care este capitala Argentinei?
a) Lima 
b) Buenos Aires
c) Santa Fe 
 
6. Care este capitala statului Peru?
a) Montevideo 
b) Lima 
c) Cordoba
 
7. Care este capitala statului Surinam 
a) Paramaribo 
b) Fort Zeelandia
c) Paranam
 
8. Care este capitala statului Belize
a) San Salvador 
b) Belmopan
c) Belize City 
 
9. Care este capitala statului Guatemala?
a) Ciudat de Guatemala 
b) Tegucigalpa 
c) El Estor
 
10. Care este capitala statului Nicaragua?
a) Chichigalpa
b) Corinto 
c) Managua 
 
Răspunsuri corecte: 1 – c, 2 – b, 3 – a, 4 – a, 5 – b, 6 – b, 7 – a, 8 – b, 9 – a, 10 – c. 
 
citeste totul despre: