Tragedia unei copile de 13 ani, batjocorită şi bătută de faţă cu tatăl. Părintele era atât de beat încât nu a putut fi trezit pentru a interveni

Tragedia unei copile de 13 ani, batjocorită şi bătută de faţă cu tatăl. Părintele era atât de beat încât nu a putut fi trezit pentru a interveni

Fetiţa de 13 ani a fost batjocorită de faţă cu tatăl ei, mult prea beat pentru a a-şi da seama ce se întâmplă în jurul ei

Doi tineri din judeţul Iaşi au intrat prin efracţie în locuinţa unor consăteni în tentativa de a viola o adolescentă de 13 ani. Fata a tras disperată de tată ei pentru a se trezi şi a o proteja însă acesta era atât de beat încât nu a putut fi adus în simţuri.

Seara de coşmar a fetiţei de 13 ani dintr-un sat al judeţului Iaşi s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 septembrie. Minora a fost zărită de doi tineri de 17 ani, Andrei Valentin Radu şi Florin Ciprian Stoleru, în jurul orei 19.00, în timp ce se dădea într-un leagăn din localitate. Cei doi au venit la minoră pentru a-i propunere să întreţină raporturi sexuale cu ei însă fata a refuzat cu vehemenţă şi a fugit acasă.

Tinerii, care se aflau în stare de ebrietate, nu au renunţat la gândurile negre şi au mers la casa fetei pentru a-şi duce la sfârşit planul. Au intrat prin efracţie în locuinţa în care minora se afla doar cu tatăl ei. Când a văzut că intruşii vin peste ea, minora a încercat să-şi trezească tatăl pentru a o proteja însă acesta era în stare avansată de ebrietate şi a rămas neclintit. 

Agresorii au tăbărât ulterior peste fată, au luat-o de sub un pat unde se ascunsese şi au lovit-o repetat în încercarea de a o abuza sexual. Fata a reuşit în primă fază să scape şi a mers din nou la tatăl ei trăgând cu disperare de el pentru a-l trezi. Fără folos şi de această dată.

Au urmat scene incredibile în care fata a fugit prin casă de agresorii care au prins-o de mai multe ori însă nu au reuşit să o imobilizeze din cauza stării lor avansate de ebrietate.

În cele din urmă, victima a reuşit să fugă într-o grădină, desculţă, unde a stat în frig pentru câteva ore. După ce intruşii au plecat din casa ei, adolescenta a mers la bunica ei şi a povestit femeii prin ce a trecut. Aceasta a făcut reclamaţie la Poliţie pe 1 octombrie. Vineri, 4 octombrie, cei doi tineri au fost arestaţi de Tribunalul Iaşi. Ei sunt cercetaţi de procurori pentru tentativă la viol şi violare de domiciliu.

Citeşte şi:

Povestea impresionantă a unei copile de 14 ani. Bătută, drogată, arsă cu ţigara şi obligată să facă sex cu o sută de bărbaţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: