Telenovelă cu o prostituată şi un tânăr din Iaşi. Cum a rămas bărbatul fără banii de rată după ce tâlharii l-au oprit în timpul actului sexual

Telenovelă cu o prostituată şi un tânăr din Iaşi. Cum a rămas bărbatul fără banii de rată după ce tâlharii l-au oprit în timpul actului sexual

Prostituata i-a adus ghinion clientului:  a fost jefuit

Doi tineri din judeţul Iaşi au fost condamnaţi pentru tâlhărie calificată după ce au jefuit un ieşean pe care l-au susprins în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu o prostituată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Silviu Surdu a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în timp ce fratele său, Florin Surdu, a primit 3 ani de închisoare cu suspendare. Cei doi tâlhari, de 27, respectiv 30 de ani, şi-au bătut joc de un bărbat din Iaşi, pe care l-au jefuit în timp ce acesta petrecerea cu o prostituată.
 
Conform anchetatorilor, pe 16 decembrie 2019, Daniel C., de 29 de ani, se afla în zona Gării din Iaşi, unde a intrat în vorbă cu o prostituată. Ieşeanul nu a ţinut cont că avea la el în jur de 1.700 de lei, cu care trebuia să plătească o rată bancară, şi a decis să meargă la necunoscută acasă, pentru a întreţine raporturi sexuale cu ea.
 
Înainte de asta, pentru a nu intra în banii de rată, Daniel şi-a amanetat telefonul mobil cu 500 de lei, pentru a putea să plătească pentru serviciile sexuale pe care urma să le primească.
Fraţii Surdu ajunseseră şi ei în jurul orei 20 la apartamentul prostituatei, alături de o altă tânără, care locuia, de asemenea, în acelaşi imobil. Acolo, au consumat alcool şi, la plecare, l-au zărit pe Daniel C. urcând cu escorta sa.
 
Cum au fost prinşi tâlharii 
 
Silviu şi Florin Surdu au aşteptat câteva minute şi s-au întors în apartament, pentru a-l tâlhări pe client. Cei doi au intrat în cameră chiar în timpul actului sexual. „Inculpaţii au pretins că sunt fraţii martorei O.N. şi că sunt indignaţi de ce se întâmplă în acea cameră, împiedicând-o pe persoana vătămată să se îmbrace. Inculpatul Silviu Surdu i-a pulverizat o substanţă iritantă lacrimogenă în zona feţei, apoi au luat hainele persoanei vătămate pentru a căuta bunuri“, se arată în motivarea primei instanţe, publicată pe portalul specializat ROLII.
 
Din geaca victimei, fraţii Surdu au sustras suma de 1.700 de lei. Victima a fost lovită peste faţă şi dată afară din apartament fără geacă şi banii de rată. De ruşine, a mers în sala de aşteptare a gării, unde s-a culcat pe un scaun. A doua zi a fost găsit de un poliţist, căruia i-a povestit ce a păţit.
Oamenii legii au avut confirmarea că ceea ce le povestea Daniel C. era real după ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la casa de amanet unde victima şi-a amanetat telefonul Samsung S8, pentru a plăti prostituata.
 
Fraţii Sandu au fost prinşi şi după ce, asupra lor, a fost găsită geaca pe care o furaseră de la victimă. Atât Silviu, cât şi Florin Surdu au recunoscut faptele în timpul judecăţii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: