Telenovelă cu presupusa răpire a unui copil la „Acces Direct“. Un medic din Iaşi cere daune uriaşe televiziunii Antena 1 şi fostei soţii pentru denigrare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Wassouf a fost dată în judecată de fostul soţ FOTO Antena 1
Anca Wassouf a fost dată în judecată de fostul soţ FOTO Antena 1

Un doctor din Iaşi acuză că i s-ar fi adus prejudicii de imagine, atât lui cât şi familiei, în cadrul emisiunii “Acces Direct” de la Antena 1. Medicul a dat în judecată atât televiziunea, cât şi pe fosta nevastă.

Litigiul a fost înregistrat recent la Judecătoria Iaşi şi, conform unor surse, vizează o serie de acuzaţii făcute în urmă cu un an în cadrul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1. Doctorul a cerut instanţei, de altfel, să oblige Antena 1 „să şteargă de pe contul YouTube şi de pe orice alte medii online pe care a postat şi a făcut publică înregistrarea emisiunii Acces Direct din data de 14.02.2019“.

Christian Wassouf, un medic sirian cu cetăţenie română care lucrează în Iaşi, şi familia sa solicită daune morale totale de 270.000 de euro, 150.000 de euro fiind ceruţi de la SC Antena TV Group, iar restul de la două persoane fizice, printre care şi de la fosta soţie.

La emisiunea de la Antena 1, Anca Wassouf a invocat că fostul ei soţ şi părinţii lui ar fi intenţionat să îi răpească copilul. Medicul a mai fost acuzat şi că ar fi lovit-o pe femeie, toate acuzele fiind considerate de acesta denigratoare.

„După căsătoria cu el, ne-am mutat în casa părinţilor lui. În urmă cu un an şi o lună am născut fetiţa, iar de atunci au început problemele. Soţul meu a devenit foarte agresiv, ne-am certat de multe ori şi m-a lovit, am chemat şi poliţia. Pe la sfârşitul anului trecut (n.r. - 2018), prin noiembrie, am aflat de un plan al familiei în care intrasem: să ne planificăm un concediu în Siria, iar acolo să îmi facă copilul dispărut. După ce i-am spus asta, soţul meu nu a reacţionat, aşa că am intentat divorţ. Într-o zi, când mă întorceam de la serviciu, nu m-a mai lăsat să intru în casă, nici în curte, însă copilul a rămas la el“, spunea femeia, în februarie 2019, când reclama că nu îşi poate vedea copilul de 1 an, care era sugar.

Cei doi se aflau în divorţ în perioada în care cazul a fost mediatizat în cadrul emisiunii "Acces direct". În februarie 2020, Judecătoria Iaşi a desfăcut căsătoria din culpă comună, domiciliul copilului fiind stabilit la mamă, iar tatăl obliugat să achite pensie alimentară. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite