Telenovelă cu un francez şi un model de videochat din România. Cum a fost ţepuit bărbatul însurat de studenta româncă

Telenovelă cu un francez şi un model de videochat din
România. Cum a fost ţepuit bărbatul însurat de studenta româncă

Bărbatul a fost şantajat de un model de la videochat FOTO FOTO Shutterstock

O studentă de 26 de ani din Iaşi este cercetată sub control judiciar pentru şantaj după ce ar fi încercat să obţină, ilegal, bani de la un cetăţean francez.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra cercetată pentru şantaj a fost reţinută pentru 24 de ore de Poliţie însă, după audierile de la Parchet, a fost eliberată şi plasată sub control judiciar. Potrivit unor surse judiciare, ea îşi câştigă existenţa dezbrăcându-se în faţa calculatorului, fiind model la videochat. 

Începând cu iulie 2019, Iulia C. ar fi avut mai multe sesiuni de videochat cu un bărbat însurat din Franţa. În timpul sesiunilor video, tânăra a salvat fotografii în care bărbatul apărea în ipostaze compromiţătoare. 

Folosind acele imagini, tânăra l-a contactat pe francez pe Facebook şi i-a cerut bani, pentru a nu arăta materialele familiei sale. 

Şantajul a durat până în februarie 2020, când francezul a formulat plângere la Poliţia din România, prin intermediul unui avocat. 425 de euro a obţinut de la francez tânăra din România, înainte de a fi săltată de poliţişti şi dusă la audieri. 

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada iulie 2019 – februarie 2020, o tânără, de 26 de ani, din municipiul Iaşi, prin intermediul reţelelor de socializare şi telefonic, ar fi ameninţat un bărbat cu divulgarea unor fotografii şi înregistrări intime ale acestuia, către membrii familiei şi alte persoane apropiate, solicitându-i în mai multe rânduri, în mod injust, diferite sume de bani, primind de la acesta 425 de euro”, au precizat reprezentanţii Poliţiei din Iaşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: