Teatrul Naţional Iaşi, proaspăt renovat, închiriat de USL pentru o petrecere electorală cu steaguri şi baloane

Teatrul Naţional Iaşi, proaspăt renovat, închiriat de USL pentru o petrecere electorală cu steaguri şi baloane

Imagini cu Teatrul Naţional refăcut

Liderii locali ai USL, Relu Fenechiu şi Gheorghe Nichita, au ales să folosească clădirea-simbol a Iaşiului pentru lansarea oficială a candidaţilor la alegerile parlamentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petrecerea de lansare a candidaţilor USL are loc astăzi, 7 noiembrie, de la ora 17.00, chiar în Sala Mare, proaspăt renovată, a Teatrului Naţional "Vasile Alecsandri" din Iaşi.

Ca de obicei în astfel de situaţii, vor fi mobilizate la Iaşi sute de persoane din mediul rural, care vor umple până la refuz sala considerată o bijuterie arhitectonică.

Este pentru prima dată când un partid politic din Iaşi alege să închirieze un astfel de spaţiu, destinat evenimentelor culturale de marcă, pentru a organiza o adunare populară electorală.

Vezi mai jos o fotogalerie realizată imediat după terminarea lucrărilor de restaurare care riscă să fie ruinate de simpatizanţii USL:


Click pe imagini pentru a vedea fotografii din teatrul restaurat

Citeşte şi:

Primele imagini cu Sala Mare a Teatrului "Vasile Alecsandri" fac senzaţie pe Facebook. Vezi cum arată sala de spectacole FOTO

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările