Taximetrist ieşean certat cu legea făcut pieton de poliţişti

Taximetrist ieşean certat cu legea făcut pieton de poliţişti

Un taximetrist conducea cu permisul suspendat

Un bărbat care presta servicii de taximetrie a fost depistat vineri după-amiază de poliţişti în Podu Roş cu mai multe nereguli la autoturismul pe care lucra. Taximetristul are nu mai puţin de 14 sancţiuni la activ, iar oamenii legii l-au încătuşat şi i-au ridicat permisul de conducere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un taximetrist pericol public a fost luat la bani mărunţi ieri după-amiază de poliţiştii ieşeni după ce maşina pe care o conducea şi cu care transporta călătorii prezenta mai multe defecţiuni tehnice.

Bărbatul, cu 14 nereguli la activ în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice, a refuzat să coopereze cu oamenii legii, iar aceştia l-au încătuşat.

UPDATE Ambulanţă răsturnată de un taxi în centrul Iaşiului (VIDEO)

Iaşi: VIDEO Doi palestinieni reţinuţi după ce au sechestrat un taximetrist şi l-au băgat în portbagaj (UPDATE)

„Taximetristul nu a respectat indicaţiile poliţiştilor. A fost încătuşat, dus la Poliţie, iar maşina a fost dusă la inspecţia tehnică de unde a reieşit că prezenta mai multe defecţiuni. El va fi sancţionat pentru refuzarea legitimării, iar permisul îi va fi ridicat", spune subcomisarul Mădălin Ţăranu.

Din cele 14 sancţiuni pe care le are la activ, şase sunt pentru viteză, două pentru accidente cu pagube materiale, două pentru accidente cu victime şi două pentru neacordarea priorităţii pietonilor.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările