Târg de antichităţi şi concerte. Cum îţi petreci timpul liber la Iaşi

Târg de antichităţi şi concerte. Cum îţi petreci timpul liber la Iaşi

Târgul de antichităţi a ajuns la ediţia a VI-a

Ieşenii pot merge în această seară la Carrefour Era pentru a admira sute de obiecte vechi şi bijuterii expuse într-o nouă ediţie a Târgului de Antichităţi. Cei care vor să petreacă pot merge la concertele organizate în cluburi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi a început Târgul de antichităţi de la Carrefour Era. Până mâine, 22 aprilie, 25 de expozanţi din toată ţara vor aduce sute de produse precum obiecte decorative din argint, bronz sau alama, obiecte din sticlă şi ceramică, colecţii de numismatică, monede, bancnote, decoraţiuni, tablouri, icoane, dar şi ceasuri atât de buzunar, cât şi de podea. Ieşenii mai pot găsi şi bijuterii de argint, aur sau platină, dar şi bijuterii cu diamant.

Trupa Sukar Nation va cânta în această seară, de la ora 21.30, în localul Groapa cu Bere din spatele Tribunalului, iar Dinu Olăraşu va concerta în această seară în clubul La Bază, din centrul oraşului. Biletul costă 5 lei.

Recital de canto şi pian organizat de Opera din Iaşi

Ieşenii pot merge în această seară şi la Operă, la „Liliacul", operetă în două acte de Johann Strauss-fiul. Spectacolul este organizat la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 18.30, iar biletele costă 30 de de lei sau 15 lei cu reducere.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările