Tânărul din Iaşi care a mers călare până la maternitate să-şi vadă soţia a donat o parte din ce a primit. „Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat şi mie?“

Tânărul din Iaşi care a mers călare până la maternitate să-şi vadă soţia a donat o parte din ce a primit. „Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat şi mie?“

Sergiu Ion Ciobotariu şi calul pe care a mers la maternitatea din Iaşi. FOTO Facebook Casa Share

Tânărul care a mers călare până la maternitatea din Iaşi, acolo unde a născut soţia lui, a primit ajutoare din partea mai multor persoane impresionate de povestea sa. Însă primul impuls pe care l-a avut Sergiu Ion Ciobotariu a fost să doneze şi el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea tânărului tată Sergiu Ion Ciobotariu, cel care a mers călare până la maternitatea din centrul oraşului Iaşi pentru a-şi vedea soţia şi nou-născutul, a impresionat mii de oameni care au sărit în ajutorul său. Copleşit de banii şi pachetele primite, tânărul tată de 22 de ani s-a gândit să doneze şi el celor care au nevoie de ajutor.

A împărţit alimentele primite cu o familie săracă şi a cumpărat medicamente pentru un bătrân. 

Sergiu Ion Ciobotariu le-a povestit reporterilor BZI că duminică, 29 martie, o femeie a venit la uşa lui şi i-a cerut ajutorul. Aceasta i-a spus că a auzit că a primit mai multe ajutoare şi l-a rugat dacă poate să-i dea şi ei ceva de mâncare pentru cei cinci copii ai săi. 

„A venit la mine… ştiu că sunt săraci, aşa cum suntem şi noi… I-am dat câteva alimente şi pampers. Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat şi mie? Nu pot să nu fiu aşa… Am mers şi cu un bătrân şi am cumpărat o reţetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit”, a spus tânărul.

Printre cei care au fost impresionaţi de povestea tânărului tată din Iaşi se numără luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu, cel care l-a vizitat sâmbătă, 28 martie, pe Sergiu. „Vom începe demersurile pentru a putea găsi soluţia ca familia formată din 2 adulţi şi 3 copii mici să aibă parte de o casă adevărată“, spune Cătălin Moroşanu.

De asemenea, o mână de ajutor i-a întins şi Bogdan Tănasă, fondatorul Casa Share.

În ultimele zile, tânărul a primit mai multe pachete de alimente, haine şi bani. Cei care vor să-l ajute pe Sergiu o pot face donând la următoarele conturi bancare: RO50BRDE240SV35310842400 în Lei şi RO84BRDE240SV35311132400 în Euro. Ambele sunt deschise pe Ciobotariu Sergiu Ion. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: