Tânărul din Iaşi care a mers călare până la maternitate să-şi vadă soţia a donat o parte din ce a primit. „Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat şi mie?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Ion Ciobotariu şi calul pe care a mers la maternitatea din Iaşi. FOTO Facebook Casa Share
Sergiu Ion Ciobotariu şi calul pe care a mers la maternitatea din Iaşi. FOTO Facebook Casa Share

Tânărul care a mers călare până la maternitatea din Iaşi, acolo unde a născut soţia lui, a primit ajutoare din partea mai multor persoane impresionate de povestea sa. Însă primul impuls pe care l-a avut Sergiu Ion Ciobotariu a fost să doneze şi el.

Povestea tânărului tată Sergiu Ion Ciobotariu, cel care a mers călare până la maternitatea din centrul oraşului Iaşi pentru a-şi vedea soţia şi nou-născutul, a impresionat mii de oameni care au sărit în ajutorul său. Copleşit de banii şi pachetele primite, tânărul tată de 22 de ani s-a gândit să doneze şi el celor care au nevoie de ajutor.

A împărţit alimentele primite cu o familie săracă şi a cumpărat medicamente pentru un bătrân. 

Sergiu Ion Ciobotariu le-a povestit reporterilor BZI că duminică, 29 martie, o femeie a venit la uşa lui şi i-a cerut ajutorul. Aceasta i-a spus că a auzit că a primit mai multe ajutoare şi l-a rugat dacă poate să-i dea şi ei ceva de mâncare pentru cei cinci copii ai săi. 

„A venit la mine… ştiu că sunt săraci, aşa cum suntem şi noi… I-am dat câteva alimente şi pampers. Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat şi mie? Nu pot să nu fiu aşa… Am mers şi cu un bătrân şi am cumpărat o reţetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit”, a spus tânărul.

Printre cei care au fost impresionaţi de povestea tânărului tată din Iaşi se numără luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu, cel care l-a vizitat sâmbătă, 28 martie, pe Sergiu. „Vom începe demersurile pentru a putea găsi soluţia ca familia formată din 2 adulţi şi 3 copii mici să aibă parte de o casă adevărată“, spune Cătălin Moroşanu.

De asemenea, o mână de ajutor i-a întins şi Bogdan Tănasă, fondatorul Casa Share.

În ultimele zile, tânărul a primit mai multe pachete de alimente, haine şi bani. Cei care vor să-l ajute pe Sergiu o pot face donând la următoarele conturi bancare: RO50BRDE240SV35310842400 în Lei şi RO84BRDE240SV35311132400 în Euro. Ambele sunt deschise pe Ciobotariu Sergiu Ion. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite